Gå til Spirit Icons

Artikel

SPIRIT ICONS X DANNER

SHE kollektionen er tænkt som en fremhævelse og fejring af alle aspekter af kvindelig styrke.

Bær SHE som en del af tidens ”female empowerment” og et ubrydeligt søsterskab, inspireret af 1970’ernes frigørelse, kærlighed og Kleopatras herskertegn.

SHE SMYKKESÆT

Smykkesættet fra Spirit Icons består af et par ørestikker, et armbånd og en halskæde. Sættet er

udformet i 925 sterlingsølv og fås i fire farver: sølv, sølvforgyldt med 18 karat guld, sort rhutineret og sølvforgyldt med 18 karat rose guld. På hvert smykke er der fattet en diamant, som symbol på den styrke, alle til tider har brug for. Den ene side af hvert kvindetegn er blankt, den anden mat, hvilket sikrer et smukt spil i løbet af dagen, hvis tegnet drejer rundt. Ti procent af vejledende udsalgspris for hvert smykke doneres til Danner organisationens arbejde.

SPIRIT ICONS X DANNER

I 2019 har Spirit Icons besluttet at støtte civilsamfundsorganisationen Danner og det vigtige arbejde, som Danner udfører. Det er altafgørende for voldsudsatte kvinder, at de tidligt får hjælp – og det vil Spirit Icons gerne bidrage til. Derfor går ti procent af salget af det nye Spirit Icons smykkesæt She ubeskåret til Danner. 

 

Der er brug for Danner, for antallet af voldsudsatte kvinder stiger, og vold i alle afskygninger mod kvinder skader hele samfundet. Alt for mange går rundt med en tung psykisk bagage, fordi de lever eller har levet med en voldelig partner i årevis. Den psykiske belastning er enorm,og kan koste den enkelte kvinde kontakten til både familie, venner og arbejdsmarked. Forebyggelse, hjælp og oplysning om vold i hjemmet er et langvarigt og dyrt arbejde. Derfor er Danner meget taknemmelig for den store opbakning vi får fra private, virksomheder og fonde.

Citat Lisbeth Jessen, direktør for Danner

 

DANNERHUSET

I 1873 besluttede Grevinde Danner (1815-1874) – enke efter kong Frederik 7. (1808-1863) – at stifte en fond og opføre et hus for ’udsatte fruentimmere’, hvilket betød fattige enker og ugifte kvinder over 40 år. Danner var dermed en af de første i Danmark til at gå ind i humanitært arbejde af så store dimensioner. Et ophold i huset, der indeholdt 52 små lejligheder, var gratis. Siden 1980 har Dannerhuset fungeret som kvinde- og krisecenter, båret at en stærk frivillig ånd. Danner er i dag en privat organisation, der arbejder for at stoppe vold begået mod kvinder og børn af deres egne nære relationer.

 

Spirit Icons forærer et SHE smykke til de kvinder, som Dannerhuset hjælper. 

 

2019 03 28 SPIRIT AW 201910552

 

Spirit Icons støtter Danner organisationens arbejde for at stoppe vold i nære relationer. Når du køber et smykke fra SHE kollektionen, er du med til at hjælpe kvinder og børn til et liv uden vold. Sammen kan vi bryde tabuet om vold med kvinder.